O Nama

Naša firma je osnovana 2001. godine kao samostalna zanatska radnja sa jednim zaposlenim.Da bi vrednim i marljivim radom 2012. godine prerasli u privredno društvo za proizvodnju, trgovinu i usluge HIDRAULIK FLEX d.o.o. Prhovo, sa četiri zaposlena sa tendecijom povećanja broja zaposlenih.

Iste godine firma počinje da posluje sa EU.To je bila veoma važna godina za nas, jer smo postali generalni zastupnici nemačkog brenda autoservisne opreme TWINBUSCH i vodećeg italijanskog brenda hemijskih sredstava širokog spektra upotrebe KIMICAR.Poslovanje je konstantno napredovalo,da bi 2015. godine na beogradskom sajmu automobila izlagali i prezentovali celokupan asortiman proizvoda ova dva proizvođača,kao i asortiman proizvoda iz naše proizvodnje.

Poslovanje se proširilo ka domaćim i svetskim kompanijama proizvodeći im opremu za njihovu proizvodnju.Posedujemo višegodišnje iskustvo u proizvodnji i održavanju najsloženijih i najzahtevnijih mašinskih sistema.

Danas je naša firma proširila svoje poslovanje i saradnju sa dosta drugih inostranih firmi, i jedna od jačih,koje se bave sličnim poslovima!

Posetite nas i uverite se u naš kvalitet!

Vaš Hidraulik Flex d.o.o

KIMICAR

Utemeljena 1981. godine kao proizvođač hemijskih proizvoda za automobile, industrije i društvene potrebe, Kimicar se istaknuo, još u prvim početcima, zbog svoje sposobnosti razumevanja i udovoljavanja zahtevima tržišta.

Danas se Kimicar može smatrati jednom od glavnih Italijanskih kompanija koje rade na ovom tržištu, sa modernim mešovitim i pakirnim linijama, te sa novim strukturama, napravljena je s namerom zadovoljavanja različitih zahteva proizvodnje. Postignuta samostalnost u svom sedištu u Bosnascu (PV) i testirane formule, nakon pažljive kontrole kvaliteta, jamče: brzinu, fleksibilnost i pouzdan kvalitet. Zahvaljujući stalnim istraživanjima i upotrebljenoj tehnologiji, Kimicar je realizovao formule utemeljene na izabranim sirovinama, koje kao glavnu svrhu imaju zaštitu okoliša. Korišćenjem naših proizvoda i analiza otpadnih voda biće siguran dokaz rada kojeg obavljaju naši hemičari i garancija Vašeg posla.

TWIN BUSCH

Twin Busch Germany je osnovan 1997. godine sa sedištem u Bensheim-u i brojnim nacionalnim i međunarodnim predstavništvima.Osvrću se na svoju dugogodišnju i uspešnuj istoriju.Iskoristite iskustvo,profesionalizam i rezultirajuće standarde kvaliteta u kombinaciji sa odličnim odnosom cena i performansi.Postoji deset njihovih predstavništava u sedam različitih zemalja(Nemačka,Francuska,Španija,Holandija,Rumunija,Engleska i Sjedinjene Američke Države).Pored toga u svetu postoji još preko četrdeset eksluzivnih partnera kako bi omogućili svojim kupcima u odgovarajućim zemljama najbolju moguću uslugu.